Ανακοινώσεις

2η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ 5002654

Η εν λόγω Πράξη υλοποιείται στα Κέντρα Ημέρας για Άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «ΚΗμΑl» (για νήπια) και «ΚΗμΑ2» (για εφήβους και ενήλικες), αδειδοτημένα από το Υπουργείο Υγείας/Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας δυναμικότητας 45 ωφελουμένων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 / Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Απικής που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για υποβολή οικονομικών προσφορών
στο πλαίσιο του υποέργου
«ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ»

Οι απαραίτητες κτιριακές παρεμβάσεις του οικήματος περιλαμβάνουν οικοδομικές, ξυλουργικές, ηλεκτρολογικές εργασίες, κουφώματα αλουμινίου, χρωματισμούς, συστήματα σκίασης.

Διαβάστε Περισσότερα

Κάρτα Αλληλεγγύης – Δίκτυο Αλληλεγγύης «Αόρατος Πειραιάς»

Είναι μία κάρτα με δύο πλευρές: πράσινο = «είμαι καλά» / μωβ = «χρειάζομαι βοήθεια». Η κάρτα είναι της μορφής «άγκιστρο», ώστε να μπορεί να κρεμαστεί στην εξώπορτα του κάθε διαμερίσματος. Στην κάρτα υπάρχουν και δύο σειρές με αυτοκόλλητες κουκίδες: μία πράσινη και μία μωβ.

Διαβάστε Περισσότερα

2η Διαδικτυακή Βραδιά με θέμα «Ψυχική Υγεία και Covid-19»
Τρίτη 14 Απριλίου 2020 και ώρα 19.00-21.00

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί online, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom. Με στόχο η συζήτηση να γίνει διαδραστική, σας καλούμε να στείλετε τις ερωτήσεις σας μέχρι τη Δευτέρα 13 Απριλίου, το βράδυ. Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιηθούν και θα απαντηθούν online από τους ομιλητές. Σκόπιμο θα ήταν όσοι από εσάς θα στείλετε ερωτήσεις να παρευρίσκεστε.

Διαβάστε Περισσότερα

Facebook Feed

Θερμές ευχαριστίες στοΔεσμός - Desmos για τη συνεχή του υποστήριξη. Emily Kern ... Δείτε περισσότεραΔείτε λιγότερα

Δείτε στο Facebook

Φωτογραφίες χρονολογίουΑνοίγουν οι εγγραφές του Δεσμού για το Μαραθώνιο της Αθήνας 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️που θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2020. Για ακόμη μια χρονιά συμμετέχουμε ως επίσημος συνεργαζόμενος φορέας της διοργάνωσης και σας περιμένουμε να τρέξουμε όλοι μαζί με ασφάλεια και "για Καλό Σκοπό". Λόγω και των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας που θα λάβει φέτος η διοργάνωση, ο αριθμός θέσεων θα είναι περιορισμένος. Επικοινωνήστε μαζί μας στο maria@desmos.org ή στο 2310527620 και προλάβετε να εγγραφείτε για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!!✌📣 #runforagoodcause #runningevents #inspiringgiving ... Δείτε περισσότεραΔείτε λιγότερα

Δείτε στο Facebook

Θερμές ευχαριστίες στοDesmos για την έμπρακτη και συνεχή υποστήριξη του!Emily Kern ... Δείτε περισσότεραΔείτε λιγότερα

Δείτε στο Facebook

Ζυμώνουμε το ψωμί μας καθημερινά. Εδώ στους Ξενώνες των «Πλόων». ... Δείτε περισσότεραΔείτε λιγότερα

Δείτε στο Facebook

Εδώ στους ξενώνες, προετοιμαζόμαστε για τα γενέθλια της μικρότερης φιλοξενούμενής μας.
Οι μικρότεροι χαίρονται κι εμείς οι μεγάλοι εμπνεόμαστε !
... Δείτε περισσότεραΔείτε λιγότερα

Δείτε στο Facebook
ΠΛΟΕΣ - ΕΨΥΜΕ

Pin It on Pinterest